Mahejogurt

Tikker kirjutab, et tema jaoks on jogurti moosiga segamine liigne plökerdamine ja edaspidi ostab ikka poest. Mul on ilmselt liiga tundlikud maitseretseptorid selle koha pealt, kui korra olin kodust moosi (või noh… poja püreed) maitsestamata jogurti/keefiriga seganud, siis käsi enam poejogurteid ostma ei tõuse. No on maitse vahe noh!

Mul on tunne, et Tikri blogis hakkam varsti toimima sama fenomen, mis Epu juures juba ammu. Eeldatakse, et kui inimene on “öko”, siis ta ei tee mitte kunagi mitte midagi niisugust, mis poleks teatud standardite (milliste??) järgi öko ja kui teeb ja sellest kirjutab, siis tuleb kohe tema kallal võtma hakata. Normaalsed inimesed võiks ju aru saada, et inimene on eelkõige inimene ja kui mul (kah ökol, mingi mõõdupuu järgi) on valida, kas olla öko ja mitte lennata või lasta lastel vanavanemaid näha – no arvake, kumma valiku ma teen?

Hetkel on minu ökol lapsel jalas kõige tavalisem pampers, sest Allani ema ostis suure paki ja ega ma ju minema ei viska. Hommikusöögiks sõime kama, mitteöko keefiriga. Kohv pole mul ka veel öko ja isegi mitte fair trade, sest jõuludeks kingiti 2 pakki mida ma siin nüüd hävitan.

… ja linnud laulsid õhtul akna taga nii kõvasti, et raske oli magama jääda. Kesklinnas seda vist ei juhtu?

Advertisements

One thought on “Mahejogurt

  1. marta ütles:

    ma pean tunnistama, et pean Epu ökosust küll üheks suurimaks Eesti blogiilmas ringlevaks naljaks… kuid selle Tikri-moosi-jogurti teema osas olen sinuga nõus – ma olen ka seda meelt, et kui igaüks meist kas või natuke, kas või endale mugavamast/sobivamast või mõttekamana näivast otsast end veidi rohelisemaks kohendame, on juba asi seegi ja üldsegi mitte väike…

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s