INTERNET

Kuidas elada läbi maapealne paradiis ja maapealne põrgu – sain teada, et Werneri napoleoni kooki müüakse ka kaubamajas, tegin väikse barkuuri ja kekslesin kohale nagu sõge hirv ning siis… mis siis ikka, nägin hinda. Jätan selle jubekalli koogitüki endale preemiaks selle eest, kui kunagi suudan end oma kodutööde massiivist läbi närida.

Saatsin poisi eile hommikul issiga kooli ja 5 sek pärast oli väljas kisa kuulda. Nublu oli pea ees betoontrepist alla lennanud. On elus. Täna sõitsime trolliga Mustamäele ja kui kõrvale parkis teine käru pisikese plikaga, teatas kutt imestunult: “Tita!…. Tere.” Umbes 20 sõna tal sõnavaras on, aga kasutab neid küll haruharva.

Advertisements

One thought on “INTERNET

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s