Geniaalne asjandus

Kuidas ühendada laps ja rattasõit mugavamal moel?

ala

Vaadata saab siit.

Advertisements

4 thoughts on “Geniaalne asjandus

 1. tikker ütles:

  tähendab, me sattusime vaimustusse. ja kuna me oleme UK-s, siis avasin kärmelt mothercare’i kodulehe… aga… see maksab £1695! jaa, meil isegi oleks see raha, aga siis jääks pulmad pidamata (ei, meil pole veel täpseid plaane, aga säästame just selles suunas). oeh.

  ikkagi, vaimustus :D

 2. Liis ütles:

  Hind on jah… sõnatuksvõttev. Aga äkki saate kuskil poes näpuga katsumas käia, kas see päris elus ka nii ahvatlev tundub?

  Muide, meie pulmad said väiksema kui selle summa eest peetud ;P

 3. triibu-liine ütles:

  Ma olen vist hullult negatiivne isik aga…. selle variandi puhul, kus laps on ees, tekkis mul kohe küsimus, kui kergesti see kaadervärk manööverdada annab, tundub kohmakas. Äärekivid ei paista suurte kummide tõttu eriti takistuena aga ma tahaks näha kaubanduskeskust, kus mul nii avaralt ruumi on nagu selle pildi peal, ja üldse, mõeldes siinsete kõnniteede laiusele, kuhu tavaline kärugi ei mahu, siis on see ilmne liialdus. Ja palju Tartuski neid mõnusaid jalgrattateid või siis häid laiu kõnniteid, kus keegi koguaeg ees ei siiberda, on?

 4. Liisa ütles:

  Oh, mu negatiivne triibu:P

  Mul endal tekkisid tegelikult samad kahtlused, aga idee iseenesest on väga äge. Mulle meeldib. Kujutan end ette oma kujuteldava lapsega uhkelt tuul juustes linnas vuramas. Ilmselt järgneb sellele kellegi sõim, kellegi peavangutus vastutustundetu ema suunas ja lõpuks seisak sest, Tartus ei saa ükski jalakäija endiselt aru, miks on need rattapildid poolele teest joonistatud.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s