Kala käiks meelsasti paljalt ringi

Kaladele meeldib, et riideesemesse oleks võimalik sisse siuelda ning sellest sama kergesti ka vabaneda. Selle märgi all sündinu jumaldab rõivaid, mis on nii mugavad, et neid just nagu polekski seljas. Kuna päris paljalt ringi kalpsata ei saa, armastavad Kalad tihtipeale just pikki ja hõljuvaid seelikuid. Kodus käivad nad ringi paljajalu, suvel aias supelriiete väel. Kuigi Kalad meelsasti säästupoodides ja kaltsukates tuhnivad, on nad paindliku loomuga. Kui ametikoht nõuab Kaladelt šiki kostüümi või ülikonna soetamist, harjub ta sellega pikapeale ära ning kannab riietuse elegantselt välja. Loomult paljasjalgne, võib ta ka kingadega nii kenasti leppida, et kukub neid lausa kokku ostma. Kuna kalasoomused küütlevad, siis meeldivad Kaladele kõikvõimalikud kulinad – nabarõngad, jalavõrud ja varbasõrmused. Hästi sobib sellele päikesemärgile kuukivi. Kui pikajuukseline Kala peab oma kiharad soengusse sättima, punub ta need pikemata patsi.

Lõpuks ometi horoskoop, mis läheb kui naelapea pihta. Mul on orkutis aastaid riietus: minimal olnud. Parema meelega oleks jah, hoopis ilma. Ainult kingadega ei suuda siiamaani leppida.

Advertisements

One thought on “Kala käiks meelsasti paljalt ringi

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s