Lõpuks ometi

“Mis ma peale hakkan sinuga, kui sa magada ei kavatse?”
“Mängime!”

Ühesõnaga üks väike poiss suutis täna paraja hunniku närve ära süüa. Ärkas vara, lõunaund ei maganud ja üleväsimusest peksis pead vastu põrandat (tegelikult ta üritab kukerpalli teha… peaks ilmselt mingi puslemati vms. muretsema). Mul hakkas vaikselt juba mõtlemisvõime ära kaduma, õnneks nüüd sain ta magama. Huh – kuum kohv! Võrratu.

Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja tegin ühe purgi murelimoosi lahti. Mitte midagi üllatavat, aga hea siiski. Eriti arvestades, millise prohmakaga ma seda valmistades hakkama sain. Kes tahab maitsta, tulge aga külla. Soolaleib on mul niikuinii pidamata.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s