Punane lihakaste

500 – 600g sealiha
1 – 2 sibulat
1 küüslauguküüs
2 – 3 spl toiduõli
3 spl tomatipastat
4 – 5 dl vett
2 dl 10% koort
2 – 3 spl nisujahu
soola, pipart

Vajadusel lõika liha kuubikuteks. Puhasta ja haki sibul ning küüslauk. Kuumuta pannil toiduõli ja pruunista lihatükid kahes jaos. Tõsta hautamispott koos vähese veega tulele ja kui esimene osa lihast on pruunistunud, pane see potti hauduma. teist osa liha praadides lisa sellele lõpupoole ka sibul ja küüslauk. Kui kogu liha on pruunistunud ja potti hauduma pandud, lisa tomatipasta. Kui liha on pehme, lisa jahuga segatud koor. Lase kastmel mõni minut podisedes keeda.

Naisteleht 12. dets 2008

Advertisements

One thought on “Punane lihakaste

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s