ammendamatu

Soovitused naistele:
“Te peate meeles pidama, et mehe töölt saabumise ajaks tuleb ette valmistuda iga päev. Valmistage ette lapsed, peske nad puhtaks, kammige ja riietage nad puhastesse, pidulikesse rõivastesse. Lapsed peavad rivistuma ja tervitama isa, kui ta siseneb uksest. Selleks puhuks ise pange ette puhas põll ja üritage ennast kaunistada – näiteks siduge juustesse pael. Mehega vestlusse ärge laskuge, teadke, et ta on väga väsinud ja et tal on vaja iga päev minna tööle teie nimel – vaikides söötke ta kõht täis ja alles siis, kui ta on lehe läbi lugenud, võite proovida temaga rääkida.”

Soovitused meestele:
“Peale suguakti oma naisega te peate tal lubama minna vannituppa, kuid järgi minna ei ole vaja. Laske tal olla omaette. Võibolla ta tahab nutta.”

Vot. Selle asemel läksime me Jossuga välja, et osta talle talvekombe. Aga kuna etyte sõitis just buss nr 16, siis astusime selle peale ja käisime eelmise elukoha juures mänguväljakul. Siis tulime koju, sõime jäätist ja vaatasime telekat. Lihtsalt sellepärast, et tahtsime. Nüüd teeme pizzat.

Advertisements

One thought on “ammendamatu

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s