Imagoloog

Tänu blogidele ja blogikommentaaridele olen ma üldsusele jätnud endast mulje kui naisest, kellele ei meeldi ennast pesta ja kes propageerib anaalseksi. Peaks vist hakkama oma sõnade üle rohkem ette, mitte järele mõtlema.

Advertisements

5 thoughts on “Imagoloog

 1. anna ütles:

  Kui mind ka antud postitusega silmas pead, siis said ju veits valesti aru :D Ma tahtsin nats nende eest ka välja astuda, kes 2x päevas duši all käimist harrastavad ja tahtsin öelda, et see on ka variant ja sellepärast ei olda veel veidrik või puhtusefriik. Sest trust me, seda viimast pole ma kohe KINDLASTI :D

  • Liis ütles:

   Rahu-rahu :D Pesemise koha pealt on ju arusaadav, et pestakse siis, kui end mustana tundtakse. Lihtsalt mõnede inimeste hommikul pärast ärkamist – pärast tööd – enne seksi – pärast seksi – enne magamaminekut läheb minu meelest natuke liiale.

 2. kaur ütles:

  Kui sa nüüd proovid seostest “ei meeldi ennast pesta” ja “anaalseks” vabaneda neist siia kirjutades, siis võta teatavaks – netimaailm töötab täpselt vastupidi. Google indekseerib analaaseksi & mittepesemise sinu blogiga seotult ära ja ei saa aru mitte, et sa kirjutades vastupidist mõtlesid.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s