Suhtemustrid

“Tema on minu jaoks terav ja põnev, kuid ma pean seda uskuma kauem kui kuus kuud. Mu bioloogilisel kellal, mis mind oma tavalises kahekümneneljatunnises tsüklis õhtuti magama paneb ja hommikuti äratab, on ka suurem skaala, mis tundub olevat kahekümne nelja nädala peale seatud. Batsebaga, mu kõige pikema armastusega, mis kestis kolm aastat, sai ustav tiksuja petta. Batsebat oli nii harva näha, et kuigi ta kokkuvõttes hõlmas päris pika ajavahemiku, täitis ta minimaalse osa mu ajast. Küllap see ta saladus oligi. Oleks ta minuga magama heitnud ja minuga söönud ja minuga pesnud, küürinud ja vannis käinud, oleks see mul ehk kuue kuuga üle läinud või vähemalt kibelema hakanud. Ma arvan, et ta teadis seda.”

“Kehale kirjutatud” – Jeanette Winterson

Advertisements

One thought on “Suhtemustrid

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s