Lillkapsa-kreemsupp

Retsept pärit ämmalt – õige naine teeb kõike selleks, et meest rõõmustada. Mitte, et Allanit mõte supist väga rõõmustaks…

LILLKAPSA-KREEMSUPP

500 ml puljongit (kasutada võib puljongikuubikut)
250 g lillkapsast
œ porgandit
œ sibulat
30 g võid
15 ml jahu
soola
150 ml vahukoort
maitserohelist

1.Tükelda lillkapsas õisikuteks, vars kuubikuteks.
2.Keeda lillkapsas koos tükeldatud maitseviljadega puljongis pehmeks.
3.Jäta osa lillkapsaõisikuid kaunistuseks, ülejäänud püreeri koos maitseviljadega.
4.Valmista rasvainest, jahust ja koorest kaste, lisa valmis püreele ja lase veel kord keema tõusta.
5.Serveerimisel kaunista supp keedetud lillkapsaõisikutega ja maitserohelisega.

(Ja ausalt, kui ma kunagi kaamera saan, siis hakkan toidufotoga ka tegelema. Hetkel on isegi seebikas katki – kahju on, poisi elu jääb ka pilti püüdmata.)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s