Oh üllatust, ei olegi supernaine

Ma ei suuda olla korraga täiskohaga tööl, ema, inimene ja abikaasa. Lisaks tabas mind nüüd valusa laksuga reaalsus – pean käima ka koolis.

Pärast seda kevadist janti ei teinud ma ära mitte ühtegi eksamit. Olgu, õppejõu armust sain süntaksi E. Nüüd oleks tarvis need ära teha ja mõte sellesse majja astumisest tekitab minus vastikust. Täpselt siis nagu ma seal koridoris lamades tundsin, et füüsiliselt suudaks ma juba klassi sisse astuda aga emotsionaalselt ei suuda. Siiamaani ei suuda.

Ma ei taha teha midagi, mis on kooliga seotud ja ma ei taha kuulda midagi, mis on kooliga seotud.

Ma ei ole isegi enam kindel, kas ma tahan õpetajaks saada.

Nii et kui kellelgi on soovitusi kuidas saada üle täielikust haridusalasest alamotiveeritusest… palun väga.

Advertisements

6 thoughts on “Oh üllatust, ei olegi supernaine

 1. Eva-Liisa ütles:

  Natuke eemalolemist ehk aitaks? Või uued positiivsed kogemused seoses õppimise ja õpetamisega?

  Mul läks ka lõpetamine üle kivide ja kändude, aga niiii hea, et lõpuks ikka magistriöö valmis pusiisn ja kogu moos läbi on :D

 2. Sinitihane ütles:

  Mina olen ise sarnases jõuetus olukorras. No ei saa viimasest tõkkest üle. Olen endale juba igasugust hääd keelanud nagu kudumine ja õmblemine ja sõbrantside külastamine ja HTMLi õppimine, aga ka see ei ole aidanud.
  Ei oska mina nõu anda. (Potti või kastrulit laenaks küll! ;) )

 3. Fideelia ütles:

  Sel juhul soovitan vahepeal teha midagi sellist, mida sa iial pole teinud, näiteks töötada lüpsjana või teha trammijuhi paberid jne. Ma ei tunne sind muidugi, ega tea, äkki sul juba on lüpsja ja trammijuhikogemus. :D See on tuttav teema, et miski ei vaimusta ega huvita, aga sellest saab üle.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s