Täidetud paprikad

Eelmise aasta avastus, mille järgi nüüd vahetpidamata isutab. Ehk siis – teed bolognese kastme (ikka see klassikaline oliiviõli, sibul, küüslauk, hakkliha, tomatipasta, basiilik, sool, pipar), täidad sellega puhastatud ja pooleks lõigatud paprikad ja raputad juustu peale. Paarkümmend minutit ahjus ja mmmmmmm….

Või siis õhtuseks veinikõrvaseks veel klassikalisem sai + tomat + porru + pipar.

Vein on ka hea. Veini võiks lõpmatuseni juua aga selle veiniga seoses tuli meelde, et käisin eile seda poes ostma ja minu ees seisis kassasabas üks tore vanemas keskeas paar. Lõõpisid mõnusalt omavahel. Kui ma olin ära maksnud, haaras paari meespool mu veinipudeli ja ütles mulle silma tehes oma naisele:

“Kallis, kuule, sa vist unustasid me veini… ma võtan selle ka.”

“Vabandust, mulle tundub, et te eksisite,” naeratasin mina.

“Ahsoo… nojah, hea siis, et te nii tähelepanelik olite!”

“Oi, ärge muretsege – mina hoian oma alkoholil alati silma peal.”

Niiviisi sõbralikult head õhtut soovides me lahku läksimegi. Keerasid autoga kuhugi siiasamma, ilmselt on omakandiinimesed.

Mulle meeldib see maailm, kus ma elan.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s