Emadusfeil

Krati esimene lasteaiapäev. Jäime kõigest viisteist minutit hiljaks ja otseloomulikult tuli nutt: “Emme ära lähe ära!” Tavaliselt ma alatuid võtteid ei kasuta, aga sedapuhku ostsin poisi ära lubadusega tuua talle kraanaauto. Matu, see autode multika oma. Poiss jooksis ilma nututa rühma, mina seadsin sammud Prismasse – no ikka midagi leiab ju. Oh ei, ainuke Matu oli Duplodega ühilduv bensiinijaam ja Duplosid meil paraku pole.

No selge. Järgmine samm Rocca-al-Mare hunnik mänguasjapoode. Neli poodi hiljem – ei ühtegi Matut! Sealses hiiglaslikus Prismas ka polnud. Lõpuks astusin sisse Novaluxi eesmärgiga leida poisile siis vihmavarigi, kui ma Matut ei saa. Sest noh, ma arvan, et kui ma olen lapsele midagi sellist lubanud, siis võiks seda lubadust pidada. Ja seal, vihmavarju kõrval, oli Matu. Kõige pisem ja äbarikum ja ühtlasi ka kõige kuradi kallim mänguasi, mida ma eales näinud olen. Irvitasin natuke, tagusin pead vastu letti ja ostsin ära. Vihmavarju ka.

Jõudsin siis lasteaeda. Kratt jooksis mulle vastu, silmad läksid pärani ja suu naerule. “Ohoooo! Jossu oma vihmavari!” kilkas poiss, ei lasknud varjust enam lahti ja nii me koju jalutasimegi läbi päiksepaiste. Matu… noh, Matu seisab mul siin laua peal. Ta on oma äbarikluses omamoodi armas.

Edit: Kuna tunti huvi siis avaldan, et see tikutopsisuurune kraana läks mulle maksma 249.-

Advertisements

5 thoughts on “Emadusfeil

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s