Vati sees

Kõik algas eile öösel, kell 00:04, kui pangaautomaat mu kaardi ära sõi. Hommikuks olin ma suutnud selle ära unustada ja läksin Boheemi sööma… õnneks Marju päästis mind aga nüüd ei olnud enam muud varianti, kui minna uue järgi. Kuna Kristiine kontor oli remondis, siis olin ma saanud sõnumi, et kaart ootab mind Roosikrantsis.

Rääkisin pangatädile oma mure ära. Tema otsib ja otsib – aga kaarti pole. Lõpuks siis mainisin, et pidi algul Kristiinesse minema… ja näe, ongi seal, kuna eile lõppes remont ka. Tädi siis jutujätkuks küsis, et kas ma ei tahaks oma pensionifondi ka nende panka tagasi tuua. Silmad läksid suureks nagu tõllarattad:

“Mis mõttes tagasi? Kus mul siis praegu on?”

“Sampos…”

Nojah siis. Tahaks küll tagasi tuua. Paar klikki, leping ette ja mida ma loen… Liis Sulg. Ja ma olengi panagasüsteemis vale nimega!!

Igatahes Kristiine keskuses tormasin ma otsejoones poodi, ladusin korvi asju täis ja siis avastasin, et kaarti pole.

Ja kui ma olin kaardi kätte saanud, poes käinud ja 15 minutit oodanud Kristiine ees nr. 4 trolli… siis koitis mulle, et neljal on teine peatus.

Advertisements

One thought on “Vati sees

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s