Artist

Ekspressis oli määndenegi inimtüübi test. Kes mind väheke tunnevad – kas läheb täppi? EDIT: Esimesel korral panin mööda, aga teine variant sobibki paremini. Eriti see osa, mis puudutab läbisaamist Härjaga :P

Entusiast, vaimne, kirglik. Südametemurdja, vaimustub kõigist, kuid kiindub vähestesse. Hell, emotsionaalne, väljendab armastust tormiliselt, meisterlik flirtija. Teda juhivad meeleolud, igavust ei talu. Abivalmis, sõbralik, huvitub inimestest, sündinud psühholoog, meeldib kõik uus ja originaalne. Unistaja. Püüab olla heades suhetes ka siis, kui suhe on läbi. Oskab võita sõpru ja mõjutada inimesi. Ei oska käituda autoriteetidega, võib olla taktitundetu. Püsimatu, pealiskaudne, dokumente ei salli, loogika pole tema tugevaim külg. Ei oska olla kokkuhoidlik, on distsiplineerimatu. Vähenõudlik enese ja teiste suhtes. Ettenägelik. Seesmiselt kahtlev, avatud, suhtlemisaldis, impulsiivne, tundlik, haavatav, ei salli skandaale ega pingelisi olukordi.

Introverdina on unistav romantik, individualist, õhulosside ehitaja, emotsionaalne, kergesti armuv, soe, elegantne, talle meeldivad ilusad asjad, kuid kodus valitseb kaos. Kõrgendatud õiglustunne, huumorimeel, peenetundeline, teda huvitavad ufod ja teaduse viimased saavutused, meeldib fantaseerida, loominguline natuur, esteet, luuletaja. Otsustusvõimetu, ettearvamatu, eelistab vaimseid tegevusi, esitab informatsiooni kujundlikult, püüab avaldada muljet, hindab mõjukaid inimesi, oskab poolehoidu võita. Kergesti solvuv, kuid pikka viha ei pea. Hea diplomaat, oskab inimeste tuju tõsta, kohati irooniline. Alati optimist, oskab kollektiivis pingeid maandada.

Tugevad küljed: Karisma, võime mõjutada inimesi.

Nõrgad küljed: püsimatus, kärsitus, enne ütleb, siis mõtleb, võib olla tööasjades lohakas, ei austa reegleid.

Ohud: kalduvus näha teisi oma hädade põhjusena ja neid selles süüdistada.

Võimalused: Kasuta oma head inimestetundmist ja ettenägelikkust, toetu neile, kel on praktiline taip ja sinu silmis autoriteeti. Vajad enda kõrvale inimest, kes materiaalselt su eest hoolitseks.

Paarisuhted: Unistuste perekonnaelu sünnib koos Sõdalasega, kellele sa oled nagu roosadeks prillideks elu nägemisel, ainult tema talub stoiliselt su kaootilist ja sõltumatut loomust. Kirg lahvatab hoopis Kaameliga, keda su sära, vaimukus ja esinemisoskus relvituks teevad. Kindel sõprus valitseb sinu ja Härja vahel, sest olete naljakalt sarnased oma hajameelsuses, sõnaosavuses, lõpututes filosoofilistes vestlustes tulevikust, ufodest.

Raha: Pigem räägid rahast, kui teenid seda. Aga kunagi ei kao su usk helgesse homsesse (kui ei unusta lotopiletit osta).

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s