Sorteerimismaniakk

Need, kes mul külas on käinud teavad, et korrast ma suuremat ei pea. Seni, kuni karkudega üle hüppama ei pea, on korras. Küll aga meeldib mulle, et mu sahtlid ja riiulid on alati sorteeritud ja korras. Selline isiklik omapära.

Nüüd istun Krati toas põrandal ja mõtlen eesootava remondi peale. Et kuna üks suur mänguasjakast ennast enam ei õigusta, siis mis on ühe kolmeaastase poisi toas need ühikud, mis endale eraldi hoiukohta tahaksid.

 1. raamatud riiulisse, see on lihtne
 2. riiulisse ka mängud (memory vms)
 3. pusled on kastis
 4. üks kast on rongijuppidele (tahan neid juurde ka, mul ei ole ju veel silda ja tunnelit!)
 5. üks kast puust täheklotsidele
 6. üks kast Duplodele
 7. väiksed autod
 8. väiksed mänguloomad, üllatusmunavidinad jms. Need tahaks Neiu Krati uudishimuliku suu eest eemal hoida mingi periood
 9. karvikud lähevad lae alla rippu ja enne käivad pesumasinas

Üldse on see mänguasjateema keeruline. Minu ja lapse arvamused lähevad natuke lahku ja pole mõtet osta talle väga nunnusid ja arendavaid asju, millega ta ei mängi. Reaalsuses tuntakse hetkel kõige rohkem rõõmu pisikestest Cars mudelautodest. Rongi ja täheklotsidega võin ise mängida.

Advertisements

5 thoughts on “Sorteerimismaniakk

 1. tikker ütles:

  oh, ma just täna sorteerisin väikestviisi elleni mänguasju ja mõtlesin, et oleks paari kasti vaja, kuhu karli omad eraldi panna… mul peavad ka hullud süsteemid ja igal asjal oma koht olema, aga kuni lastetuba pole, on praegu mänguasjade jaoks lihtsalt üks elutoa kapp, millest midagi üles ei leia :D

 2. maali ütles:

  Ma igatsen sellist kummutit, kus on väikesed sahtlid kõigi maailma pisikeste ja vajalike asjade jaoks. See kummut peaks olema peaaegu ühe toaseina suurune ja omama vähemalt 20 sahtlit. Kuradi kahju, et juba 12 sahtliga isendi leidmine on ulmekeeruline ja maksab pagana palju raha.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s