Kassi suurusehullustus

Kitah’il on selline suurepärane või mitte nii suurepärane komme mängida kõigega, mis vedeleb. Ilmselgelt vihje minu puudumatu korraarmastuse suunas. Hästi lähevad kaubaks küünetangid, patareid, kreemituubid… no kõik, millel saab käpaga äsada. Aga kui ta nüüd eile üritas käpaga rüperaali laua pealt maha äsada, siis ma küll naersin :D

Üldiselt on nüüd ka selge, et kas on nö. baby-proofed. Ehk siis valvab turvaliselt nädalase tite kõrval ja talle ei ürita käpaga äsada. Isegi ümber voodil vedeleva tekikuhja astub hästi ettevaatlikult – mine sa tea, äkki on mingi titt seal all.

Advertisements

2 thoughts on “Kassi suurusehullustus

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s