Kirjutan kahe käega alla

PH postituse sellele lõigule:

Kui lapsed (see juhtub juba enne hilisteismelisepõlve, kusagil tiinekaea keskpaiku) hakkavad huvi tundma seksuaalelu võimaluste vastu, peaksid nad minu käest kuulma, kuidas turvaliselt & vastutustundlikult ning kellelegi füüsilist või vaimset kahju põhjustamata seksida. Sealjuures seletaksin tingimata ka, et seksuaalsete naudingute hankimine ei tohi muutuda IIe inimese ärakasutamiseks, mis aga samas sugugi ei tähenda, nagu võiks partnereid olla ainult 1 ning ka seda, et truudus on seksuaalsest truudusest oluliselt laiem mõiste ning seda viimast ei pruugi I hulgas tingimata üldse ollagi. Kuid hoiataksin oma teismelisi tingimata, et kui ma kuulen, kuidas kedagi on lihtsalt “kepiloomana” või “panona” kasutet, saan ma väga kurjaks.Ning mdgi õpetaks ma lastele, et ei armastuse ega ka mitte lihtsalt naudingurohke seksuaalelu puhul pole oluline, mis soost on sinu partner/id ning üldse tasub sõna “ebaloomulik” kuuldes kohe ilmutada ettevaatust, sest see sõna on enamasti tühi ega näita midagi peale sõnakasutaja kitsarinnalisuse.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s