Minu asjad

Kessu kirjutas. Käisin nüüd toast tuppa ja vaatasin ja mitte ühtegi asja ei hakanud silma. Vb hakkan ma käegakatsutavatest asjadest võõranduma, ei tea.

Välja prinditud paberilipakas (ma tean, kuidas õige on, aga eelistan ikka lipakaid :P) riiuliserval. “Tuhkatriinumängu” piletid. Ma sain! Minu suvi lõpeb seekord 19. oktoobril, kui selle suveetenduse ära näen. Juba sellest ajast kui ma lugesin keskkooli ajal läbi “Hermaküla” ja vaatasin fotosid mainitud lavastusest olen ma tahtnud seda näha ja nüüd siis. Hoopis teisel ajal, teises teatris ja teiste näitlejatega… aga midagi peab ikka sama ka olema.

Tänase päeva avastus – netiraadio.ee. Ma saan rahulikult magada kuulata, sest pisike asi, kellest kunagi saab suur, magab. Ma jumaldan ta vasakus põses olevat naerulohku!

Suurem “asi” läks täna esimest päeva pärast pikka suve lasteaeda ja kuigi ma olen olnud tüdinud ja väsinud nendest pikkadest päevadest, kus iga sekund peab 100% endast andma… ma natuke igatsen ka neid. Eks me hakkame puhkepäevi tegema, et saa käia “seiklemas” ja mänguväljakul.

Muide, ma JUMALDAN mänguväljakuid! Mina olengi see ema, kes ise tundide kaupa kiigub ja kõik liumäed ise järgi proovib. Lisaks olen ma ka see, kellele suvi on liiga palav, kuum ja igav. Nüüd tunnen ma ennast palju paremini, sest õhus on jahedust ja lehed on kollased. Sügis! Sissejuhatus pikka ja kurnavasse talve, et siis tuleks mu lemmik – kevad. Kõige oma lõputu pori, mudamättalõhna ja esimeste tärkavate libledega.

Aga ühesõnaga, asjadest. Minu tass ilma milleta ma ei saa. Muide, minu sooviks oleks rohkem asju… aga need tassid paistavad olevat müügilt kadunud. Kas keegi on kuskil näinud? Viit tahaks juurde.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s