Suitsuvorstiga riisipada

150+g meelepärast suitsuvorsti
Üks keskmise suurusega või väiksemapoolne sibul
Üks punane paprika
Üks küüs küüslauku
Kolm-neli keskmist tomatit
Üks liiter kanapuljongit
Riisi (sööjate arvu järgi, mul läks kuskil 150g)
Pipart

Pruunista suitsuvorst, sibul, küüslauk ja paprika. Hauta natuke aega, siis lisa tükeldatud tomatid ja riis. Kui kogu krempel on läbi kuumenenud, siis hakka lisama kanapuljongit. Ikka selle süsteemi järgi, et kõik oleks puljongiga kaetud ja kui riis on puljongi endasse imenud, siis uus sorts peale. See võib natuke aega võtta, kuskil pool tunnikest keskmise kuumuse juures. Kui puljong on otsas, siis maitsesta lõpp-produkt pipraga ja naudi.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s