Mina ja mahejogurt

… ei käi kokku. Selles mõttes, et mulle maitseb ja eriti maitses mulle Kessu enda tehtud jogurt, aga juba teine katse läks aia taha. Vähemalt ma tean, et esimesel korral oli piim liiga külm ja ei hakanud juuretisega reageerima ning teisel korral jätsin ma jogurti liiga kauaks seisma (konsistents oli mõnus paks, aga maitse hapu) nii et võib loota, et kolmas vasikas enam aia taha ei lähe. Homme siis jälle.

Targa valikuga sai hakkama ka meie korteriomanik/tema poolt palgatud torumees, kes parandas vannitoa põrandasse tekitatud augu ahjuladumisseguga. Mis teha, kokkuhoid on ostujõud!

Advertisements

One thought on “Mina ja mahejogurt

  1. Kessu ütles:

    hapu jogurti saab mee/siirupi/suhkru ja marjadega magusaks petta või hapupiimapannkooke teha. :) ma viimane kord hoidsin jogurtit hoopis 4 tundi ja tuli ka täitsa mõnus paks :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s