Šokolaadimüsli

Alustuseks – ma ei ole kunagi olnud müslisõber. Toored kaerahelbed… pole minu teema. Põhimõtteliselt olen ma Eestis müüdavatest leidnud ühe söödava segu ja see on nüüdseks müügilt kadunud, nii et jäin pudru juurde. Aga siis hakkas tuluke helendama. Kui teha ise. Panna sisse ainult ja ainult neid asju, mis mulle maitsevad + siis kaerahelbed. Hmmm…

Leidsin sellise retsepti, mugandasin natuke ja siin ta on.

Minu müsli

25 g mett
25 g võid
250 g kaerahelbeid
100 g banaanilaaste (tükeldatud)
50 g rosinaid
100g piimašokolaadi

Sulatasin või ja mee. Samal ajal segasin suures kausis kokku kõik teised koostisained peale šokolaadi.Valasin või ja mee segu sellele peale ja segasin l

äbi. Panin 180 kraadi juurde ahju röstima, ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud plaadil. Segasin paar korda korralikult läbi. 20 minuti pärast keerasin ahju kinni, sulatasin šokolaadi, valasin plaadilt segu kaussi ja kallasin šokolaadi peale, samal ajal segades. Mm. Mmmmm…

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s