Tere tulemast, Traktor!

Kui Krae kaks aastat tagasi minema jalutas, ei mõelnud ma absoluutselt uue kassi peale ja vahepeal olime suisa kassivabad, sest Fiat oli maal. Siis oli meil kaks hoiukassi,  kellest teine oleks võinud meile jäädagi aga kahjuks ei sobinud talle elu imikuga või siis ei olnud mina piisavalt supernaine, et oma tähelepanud jagada. Tõime Fiati maalt tagasi ja teise kassi mõte süvenes ja süvenes. Algul olin kindel, et tahan samasugust triibikut nagu Krae oli, aga ükski nendest paljudest keda ma vaatasin ei tekitanud tunnet, et oleks See Õige. Ühte kolmekäpalist käisime suisa vaatamas, aga temaga ei tekkinud ka tunnet, et oleks See Õige. Muide, muidu oli väga tore kass ja otsib endiselt kodu – tagasihoidlik ja sõbralik, poolikut käppa kasutab liikumisel toetuspunktina ja on muidu nunnu. Ootab ta kodu Kassiabis.

Aga sealsamas Kassiabis kuulutas ka ELS, et kodu ootab “…noor ja väga hea iseloomuga kass. Just piisavalt sõbralik, et saab teda igal ajal sülle võtta ja musitada, kui tahtmine on, kuid piisavalt iseseisev, et ei ole liiga pealetükkiv oma paisoovidega ja laseb inimesel ka rahulikult arvuti taga olla ja tugitoolis olla, ilma et peaks ennast aina sülle parkima.” Ideaalne kass, eksole. Ja nii ta meile saabuski.

Esimesed päevad veetis diivani all peidus (nagu Kraegi omal ajal) aga nüüd on välja tulnud, magab meie voodis, nurrub nagu väike traktor ja Fiatiga on nad ka juba sõbralikult ninad kokku pannud, kuigi hetkel hoiavad veel distantsi. Et siis- tere, Traktor!

Fiat hoiab veel natuke distantsi ja tegeleb toiduõngitsemisega, aga kaks söögikaussi üksteisele nii lähedal juba kolmandal kooselupäeval on isegi ime:

Muidu lastega on Fiat sõbralik ja IMHO isegi suhteliselt lollakas, et end niimoodi kakkuda laseb ja selle vastu mitte midagi ette ei võta aga noh, plikanatil on lõbus vähemalt.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s