Best Friends

… ehk kuidas valida kondoomile nime.

Kujutage nüüd ette: olete aastaid olnud kellegagi hea sõber, pikapeale kasvab sellest välja midagi muud. Pärast kuudepikkust vihjete mängu ja mõnusat flirti jõuate lõpuks kahekesi alastiolekuni ja mingil hetkel peaks turvalisest seksist huvitatuna välja tooma kondoomid. Emb-kumb tõmbab taskust välja pakikese, millel seisab “Best Friends”. Kõlab natuke nagu mõnitamisena, või?

Või on see teadlikult nii tehtud, et kõik suhted algaksid kohe kiresööstuga?

Advertisements

2 thoughts on “Best Friends

 1. rojukene ütles:

  Höh höh….

  #5489 +(3188)- [X]

  you know what cracks me up.. trojan condoms, hehe.. I mean if you think about it, a trojan horse was really full off all these little men, and it was a trick to get them inside the fortress.. once inside, the horse BUSTS open, and all the little men come flowing out

  (http://www.bash.org/?5489)

 2. kuus ütles:

  Mnjaaa, aga tähtsaim on siiski oludeasi, et poes müüja veel mõnistab sind sõnadega: “Aga kolmas mees on ju puudu!” Mine veel teise nahrõvaist huvituva sõbraga poodi. Alandust ja hingevalu pead sa tunda saama! Ja terve pood peab sellest naerupahvakaga teada saama.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s