Sarjapostitus

Praegu on s e e aeg. Noh, kui sarjade hooajad läbi saavad ja nad teatavad, kas tuleb uus hooaeg või ei tule. Kuna ma kõiki oma lemmiksarju FBs jälgin, siis sain ma eile rõõmustada selle üle, et kõik jätkavad. Jei! Nüüd tuleb ainult suvine paus üle elada, mis ilmselt ei ole probleem, sest pigem passin ma põngerjatega õues niikuinii. Aga kokkuvõtvalt siis, mida ma vaadanud olen.

Daki pakkus millalgi välja “Parenthoodi”, et natuke nagu “Brothers & Sisters” teema ja nii. Vaatasin algusest peale ära ja mingi hetk jälgisin ka, aga nüüd on minu jaoks kuidagi ära vajunud. Ilmselt ühest “Brothers & Sistersist” lihtsalt piisas, kuigi selle lõppemisest on mul siiani kahju. Samas, Roberti surmast seal sarjas ei saanud ma üle… ikkagi ilus mees keda vaadata.

No ja ilusate meestega edasi minnes… täiesti geniaalne, absoluutselt teistest erinev ja üsna mitut ilusat meest pakkuv on “Sherlock“. Kahjuks olen ma igasugused keskendumisoskused minetanud ja kuna see kestab 45 minuti asemel poolteist tundi, hoian ma seda parimateks õhtuteks. Nagu eile – reede, soolaoad ja teise hooaja esimene osa.

Alguses olin ma täiesti vaimustuses sarjast nimega “The Big C“. Algus oli igatahes paljutõotav, temaatika huvitav jne jne aga kuna seal on toimunud nii palju keerdkäike ja ilus (gei)mees on ära surnud (vähki, loomulikult), siis seda ma võin nüüd vaadata küll aga uut osa enam pikisilmi ei oota.

Küll aga on mul kaks sarja mille uute osade nimel ma elan ja hingan, kui nüüd nii võib öelda. Esiteks “Castle” – mmmm! See eriti hea, kuna kõik osad on nagu eraldi osad (tavaline krimisari ses suhtes) aga samas see läbiv liin, mis jookseb – mmmm! Nüüd tuli küll suur pomm ära hooaja lõpus, ja ma nutsin aga kuulutasid nemadki, et jätkavad ja ma ei jõua ära oodata.

Teine, mida ma andumusega jälgin, on “Revenge“. No selle kohta võiks kiidusõnu laduma jäädagi, aga ma ei alusta üldse – soovitan lihtsalt soojalt! Vahepeal vaatasin veel mingeid asju, mis ei olnud päris minu teetassike, nt. “Royal Pains” ja “Modern Family“, aga äkki kellelegi istuvad. Maitsed on ju erinevad.

No ja sel ajal kui mina siin plikaga passin (ärkas kell 6:15), magavad mehed õndsa und.

Advertisements

One thought on “Sarjapostitus

  1. annika ütles:

    soovitan siukest krimisarja nagu The Killing – päris mõnus Skandinaavia ja Hollywoodi segu.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s