Elektriraudtee

Remondib, juba pikemat aega nagu siit ja sealt kuulda ja uriseda on.

Ühesõnaga käisin linnas üle pika aja. Otsisin kogu linna läbi et leida valget püksirihma. Leidsin ainult pooliku. Sain Timoga kokku, jõin pool õlut, sõitsin tagasi ja poolel teel tabas mind isu. Kellukese isu. Jep, tahtsin saada mõnusat külma karastavat Kellukest. Mõeldud-tehtud, Nõmmel maha.

Lookese teine osapool, ilmselt mingit sorti asjapulk, törtsutab samal ajal oma kollase raudteetraktoriga Nõmme jaama poole. Ajutise lahendusena on seal jalakäijatele maha pandud mingid euroaluse moodi plangud, et kuidagigigi üle raudtee saaks. Härrasmees ohkab, peab traktori kinni ja ronib maha. Tõstab plangu üles. Siis korraga näeb – tuleb neiu. Ühelt poolt ja Kelluke käes, rõõmsalt raudtee poole. Härrasmees ohkab, paneb plangu maha tagasi. Neiu ületab raudtee ja härrasmees ohkab kolmandat korda. Tõstab plangu üles, viskab kõrvale ja teeb ühe suitsu.

Et siis maailm on ilusaid inimesi täis. Miks heidid?

Advertisements

One thought on “Elektriraudtee

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s