Ühe päeva killukesi

Marsime meie bussipeatuse poole, Kratt tormleb minust paarsada meetrit eespool. Näen, kuidas ta enne teeületamist korra nagu vaataks, aga samas jookseb edasi. Bussipeatuses saan poisil natist kinni ja pean pika epistli sellest, et enne üle tee minekut tuleb SEISMA jääda ja VAADATA kas auto tuleb:
“Aga ma ju vaatasin! Auto tuli.”
Kaasootajatel oli lõbu laialt.

***

Mänguväljakul haakis noormees endale sappa sama vana poisi ja tema vanaema, kes siis uuris Kratilt kui vana ta on ja mis nimi ja nii edasi. Kui ma mingi hetk Retika kõrvalt sain mahti poisile läheneda ja küsida, kas ta leidis endale suure sõbra, pani vastus heasüdamliku vanaema punastama:
“Ei, ma leidsin endale ilusa sõbra.”

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s