Kuidas ma stand-upi vaatamas käisin

Sõidan parasjagu kodupoole kui helistab J. ja küsib, et mida ma järgmise päeva õhtul teen. Põhimõtteliselt plaane ei ole, ütlen et konsulteerin Allaniga ja helistan koju jõudes tagasi. Astun mina siis uksest sisse ja Allan punastab ning irvitab telefoni otsas. Selle ajaga, kui mina koju jõudsin, oli J. talle juba helistanud ja küsinud, kas tohib mu välja kutsuda. Aww. Ühesõnaga luba oli olemas, ainus probleem, et Allan pidi järgmisel päeval ronima Mohni saarel tuulikute otsas (TAL ON NII LAHE TÖÖ!) ja ei teadnud, kas tagasi jõuab. Aga lubas jõuda.

Järgmine päev oli juba iseenesest paras hullumaja. Ma ei tea kuidas mul üldse õnnestus jõuda selle hetkeni, et mul oli kodus kaks täiesti magamata, üleväsinud ja hüperenergilist jõnglast ja mees, kes helistas et ta ei jõua. Või siis: “Kui sa pead pool seitse minema hakkama, siis ma vist ei jõua, aga see on minutite küsimus.” Võttis sebimist, aga lõpuks sain ma endale Mariliisi, kes oli nõus jõnglasi vaatama kella seitsmeni. Tund aega, eks. Kuni Allan jõuab. Sõitsin nendega siis linna, andsin üle, ise astusin uksest välja… et saada J-lt kõne: “Kuule, ma unustasin piletid maha, ma ei tea mis nüüd saab.” Andsin oma elu saatuse hooleks ja kõndisin Sõpruse poole edasi. J. suutis meid siiski sisse sebida (halleluuja!).

Vaheajal avastan, et Allan on helistanud aga mõtlen, et mis siin ikka… ilmselt on ta juba kohal.

Pärast etendust avastan, et nii Allan kui ka Mariliis on mulle korduvalt helistanud. Ühesõnaga ühe mehe kella seitsmest sai sujuvalt kell KÜMME. Vaene Mariliis – mul üks läheb tavaliselt kell kaheksa magama.

Aga Glenn Wool… Glenn Wool on geniaalne.

“Divorce? Divorce isn’t hard… let me tell you what’s hard: the last years of a loveless marriage. You sit there in the breakfast table, trying to eat, well, eggs for breakfast and she’s there, staring you from the other end of the table with a look that says: “So you’re eating eggs, yeah? You bastard! This chicken COULD NOT BE A CHICKEN BECAUSE OF YOU! YOU!”

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s