Montreali deemonid

Mulle meeldib Justin. On meeldinud ja kui ma kuulsin, et ta “Montreali deemoneid” kirjutab, olin juba ette veendunud, et sellest tuleb midagi mulle. Sain näpud ootamatult kiiresti taha, kuna pidin seda niikuinii arvustama ja siin see arvustus siis on:

„Montreali deemoneid“ ootasid Justin Petrone andunud fännid juba jupp aega enne selle ilmumist ja nad ei pea pettuma. Petrone, kellele see on esimene puht ilukirjanduslik teos, võlub värvika sõnakasutuse ja julge ütlemisega kõikide südamed, kes sõna „seks“ kuuldes ei minesta. Adam Cruzi seiklusi rohtudeta võõras linnas võivad lugeda nii paadunud töönarkomaanid, põnevust otsivad koduperenaised kui ka loengus igavlevad tudengid. Romaanis kestab tegevus kuus päeva ja selle ajaga saab raamatu läbi loetud, kuid soovitaks alustada laupäeval, et siis reede õhtul lugemise asemel ööellu sukelduda. Tuleb ainult jälgida, et ootamatute naerupahvakutega teiste rahulikku pereelu ei segaks.

Hiljem lugesin blogosfäärist, kuidas üks ja teine Adamile erinevaid narkootikume külge pruukis… ma ei tea, minu meelest oli asi nagu selgemast selgemaks tehtud. Aga üldiselt mulle tundub, et Justin on üks selliseid kirjanikke, kellega kas haakud või ei haaku. Mulle igatahes ta stiil, temaatika ja kõik muu väga väga meeldib.

Advertisements

One thought on “Montreali deemonid

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s