Pühapäevane

Nagu ikka, Muprhyle kohaselt – minu äratus pühapäeva hommikul kell 5:30. Mul on tunne nagu Pallel üksi maailmas, kõik teised magavad ja ärataja ise kustus ka esimesele “lõunaunele”.

Asjade seisust siis. Retikas otsustas paar kuud tagasi, et hakkab nüüd potil käima. Justnimelt otsustas, minu mõte käis rohkem seda rada pidi, et kuna talvel märgade pükstega külm on, siis ootaks selle harjutamisega kuskil aprillini. Aga ühel kenal päeval teatas Retikas mulle “Kaka!” ja marssis otsustavalt sammul vannituppa, kus ta potti sihtotstarbeliselt kasutas ja nii jäigi. Muidugi mitte veel päris ideaalselt, õnnetusi ikka tuleb ette ja magamise ajal on mähe all, aga põhimõtteliselt potilaps.

Käisime aastavahetusel maal ja Kratt otsustas sinna jääda. Lihtsalt ei tule koju tagasi ja kõik. Eks tal on vanaemaga mõnus ka, tähelepanu ikka 1 – 1, mitte 1/4 nagu siin, kus on teine laps ja kassid ja mees ka veel takkapihta. Oma sünnipäevaks (MINU LAPS SAAB VIIS!) peaks ta ikka kuidagi koju organiseerima, Spidermäniga tort on tellitud ja puha.

Jõuluvana oli kah sedapuhku Krati suhtes lahke, puldiga helikopteri peale poiss kaks tundi lihtsalt ahhetas ning suusad ja päris binokkel olid ka asjakohased. Kirjas soovitud võlukepp jäi siiski tulemata… aga äkki järgmisel aastal.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s