Sõpradele

Neile, kellega koos on juba kümneid aastaid ripsemtušiga veine avatud, kes teavad mind läbi ja lõhki, kes tulevad just õigel hetkel (ja mulle tööle kohvi toovad), kes küsivad läbi naerupahvaku, ega ma ometi pilves ei ole, kes saadavad sõnumi ammuolnud mälestustega, kes tulevad külla ja teevad süüa ja toovad süüa ja söövad koos minuga, kes käivad teatris, kes loevad minu soovitatud raamatuid ja mulle neid soovitavad, kellega koos mõte lendab, kellega saab teha midaiganes, kusiganes ja millaliganes – AITÄH!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s