Mis teil seal pudelis on?

Hommikul oli kohe selline kevad, et kahju oleks olnud tervet päeva toas maha istuda ja nii haarasin ma Liisika sappa ja kärutasime Nõmme turule. Turg on imetabane koht selle poolest, et sealt saab piima. Pudelisse. Päris piima ja nii palju kui ise soovin. Õueminekuajal lasin ma Retikal pudelitele korgid peale keerata, et tal see 5 minutit tegevust oleks, kuni ma saapad jalga saan – siis laps vankrisse ja minekut.

Absoluutselt süvenemata annan siis oma pudelid piimatädile, ise ajan Liisiga juttu ja ei taba üldse ära, mida see tädikene must siis tahab. Lõpuks pisteti mulle pudelid luugist tagasi, et ee… vabandage aga MIS SIIN SEES ON? Mina muigan ja muigan ja lõpuks ütlen, et laps on, noh!

Statistika huvides: paar kruvi, kümme vatitikku ja kaks Ludo nuppu.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s