Minu päev: hommik

Eile õhtul pidin ma tööd tegema, aga mingi hetk tormas Allan kööki ja leidis, et Birgit hakkab kohe esinema ja tulgu ma ikka ka. Järgmisel hetkel oli hommik, mina magasin diivanil ja Kratt minu kaisus. Kell oli kuus.

Kella kümneks olin ma jõudnud käia duši all, teha õhtuks kodustele valmis karulaugurisoto, kallistada Retikat (ilmselgelt liiga vähe), viia Krati lasteaeda ja buss nr 36s alustada tegematajäänud tööga. TTÜ wifi levib väga hästi, muide. Tööle jõudes lõpetasin artikli, saatsin ära ning toibusin adrenaliinilaksust. Tegin poe lahti ja üsna varsti hakkas sisse tulema kaubalaviin – kokku seitsmest (!!!) erinevast kohast kastide kaupa tooteid, mis tuleb üle lugeda ja sisse võtta ja vahepeal majandada veel klientidega ka.

Kell 13 oli mul lõpuks kaks minutit aega tagaruumis püstijalu kaasavõetud karulaugurisoto sisse vohmida.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s