Minu päev: öö

Plaan oli tulla koju, lugeda poisile Pettsonit, minna jooksma ja pärast seda magama kukkuda. Või tulla koju ja juua veini. Selle asemel tulin ma koju, kedagi ei olnud ja ma olin arvuti tööle unustanud. Ma sain RAHUS SÜÜA, saate aru – üksinda laua taga istuda ja süüa oma toitu nii, et see on veel soe. Järgmisel hetkel oli muidugi kogu pesakond tagasi ja lahti läks väga intensiivne Beyblade mäng, kust ma kell 22 jumpsikud hambapessu vedasin. Oma voodisse kumbki ei tahtnud, sai siis kaissu ja Pettson.

Pettsonit lugedes muidugi kõlasid vahepeale Reti joonealused märkused:
“Onu!”
“Kass!”
“Onu kurb!”
“Kass kukkus!”
/kes arvab ära, mis Pettsoniga tegu oli?/
Lõppfaasis leidis noor daam, et Pettson ei kõlba kuhugi ja virutas mulle karupoeg Viktori raamatuga vastu pead. Ja Kratt sai Miriami ja kalad. Plika ise kakerdas hoopis minema, vedas endale teki ja padja diivani peale ja sättis sinna tuttu. Kuna Kratt tahtis ka kaisööd, siis tegin diivani lahti ja maandusime kõik seal.

Mingi 23-00 vahel hakkas plika sahmima, rabelema ja hüsteeriliselt nutma. Asi tipnes sellega, et neiu istus vannitoas potil, nuttis ja karjus “emme mine ära”. Kuna absoluutselt aru ei saanud, milles asi on ja vaene loom oli juba tund aega nutnud, sai talõpuks paratsetamooli ja kobis issi kaissu magama. Mina sain faasi nr 2 – ärkas Kratt ja kurtis, et kõrv valutab. Ärkas tunni pärast uuesti. Ja tunni pärast uuesti. Sai paratsetamooli ja ärkas kolme tunni pärast uuesti… aga siis oli juba põhimõtteliselt hommik ka.

Advertisements

3 thoughts on “Minu päev: öö

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s