Ärge käige mu järel, ma olen isegi eksinud

Mõtlesin täna oma uued valged ketsid sisse õnnistada ja korra sõbral külas käia. Seal olles aga magasin viimase bussi maha ja kuna pealekesköine rabarajaäärne rada mind ei meelitanud, siis hakkasin mööda valgustatud tänavaid Hiiult Männiku poole astuma. Plaan oli minna mööda Lootuse puiesteed Valdekuni välja ja siis sips veel ja olekski kodus olnud AGA geenius nagu ma olen, mõtlesin ühes kohas tsipa lõigata. Lõikasin, jõudsin sellele faking kaarekujulisele Lootuse puiesteele tagasi ja enne kui ma midagi kahtlustama suutsin hakata olin kogemata kõmpinud kaks kilomeetrit vales suunas ehk siis Vabakale tagasi.

Kokkuvõttes sai 24-minutilisest teekonnast üle tunnine hädaorg. Vähemalt valged ketsid on nüüd sisse õnnistatud ja oma kallite ruudulistega saan hüvasti jätta, sest Viljandis kulus neile auk talda.

Liispere%20295

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s