Jumalik tšillikana

Pärast vestlust kiliendiga, kes oli just tapamajadedokumentaalist kerge šoki saanud ja keda ma oliiviõliga turgutasin, on paras aeg postitada kanaretsept, mida juba Facebookis jagasin. Ehk siis…

Kuna ma tegin eile täiesti geniaalse kana, siis ma pean jagama. Pildita, sest mul ei ole ju fotokat (kel digiseebikas üle / soodsalt müüa – pakkuge! Punaseid.) Ühesõnaga võtate hormooni täis toodetud Talleggi broileri, lõikate kasse ignoreerides tükkideks ja pannile, soovitavalt kookosõli sisse, kus juba väike küüslauk ja tšilli ees särisevad. Väga head kuivatatud tšillit saab muidu meie poekesest… – kahest kaunast sai paras vürts. Kui kana juba natuke pruunim on, lisada sekka üks tükeldatud paprika, veidike soola – pipart – paprikapulbrit ja pisike purk (või pool väikest) kookospiima peale. Ja kui kogu see krempel pisut podisenud on, saab sisse segada veel paki Philadelphia toorjuustu. Serveerida tingimata kuskussiga, et jumalik kooslus saaks moodustuda. Isu!
Advertisements

3 thoughts on “Jumalik tšillikana

  1. Kaur ütles:

    Ära mitte mõtlegi! Ma täpselt nädal tagasi tegin kana, mõnevõrra sarnasel kombel. Järeltulija (kümnene) läbis kööki hetkel, mil ma paprikat hakkisin. Märkas ja küsis “sa paned meile söögi sisse PAPRIKAT?!?!?!?” sellise ilme ja intonatsiooniga, nagu oleks mu tabant hetkelt, mil ma hallitanud võdiusse poolitan ja pudru sisse sokutan… vms.

    Ja muidugi ei söönud pärast sellist avastust seda kana ükski laps. Ehkki ma espetsiaalselt olin võtnud oranži paprika, ja püüdsin selle peita rohke porgandi sisse, mis pärast smoorimist pmst täpselt samamoodi välja nägi. Ainult naabrilaps sõi ja kiitis, aga ma arvan, et ainult viisakusest.

    Nii et ei mingeid paprika-kookose-tšilli kanu enam, paluks.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s