*and all I see is you

Olen end jälle mõnusasse puntrasse keerutanud. Kõik ikka ise. Mida aeg edasi, seda rohkem ma saan aru et vahel ei ole probleem mitte inimestes vaid selles, kuidas asju erinevast vaatenurgast nähakse. Näiteks minu ja Allani puhul (nüüd, pärast esimese draama vaibumist) imestatakse tihti, et kuidas me nii hästi läbi saame. Aga ega tema ei ole ju muutunud ja mina ka mitte, lihtsalt me KOOS ei suutnud kuidagi eksisteerida. Samamoodi imestasin ma Z.-l ja tema uuel tüdrukul külas käies, et kuigi säilinud on vanad vead… on tsikk nendega leppinud ja lihtsalt muigab natuke, kui veiniklaasi taga sõbrannale kurdab.

Kurtmises pole ju iseenesest midagi halba. Siinkohal näen ma ise ka, kuidas ma olen mööda pannud, et Allanist mu sõpradele mulje jäi kui tohutust monstrumist. Ilmselt näitas seegi, et meievaheline suhe polnud päris see, sest kui kahe inimese vahel on armastus, siis kumab see armastus läbi kõigest, mis nad teevad. Isegi tülidest ja lahusmagamisest ja sõpradele vingumisest, kuidas “alati on nii”. Kui inimene on valitud, siis on ta valitud koos vigadega ja “klatšˇimine” lõpeb tõdemusega, et on küll üks kuradi oinas… aga vähemalt OMA oinas ja poetakse rahus kaissu tagasi.

Kuna mul on siin mõne inimesega asjad klattimata ja ma absoluutselt ei talu mingit lahendamata mudru ja tahaks alati asjad selgeks rääkida, pole ma viimasel ajal eriti maganud. Lesin ja ootan, et ta uksekella laseks. Või siis näen unes, et ta helistab ja ärkan selle peale. Või midagi kolmandat. Pärast viiendat poolunes veedetud ööd aga kordasin ma lõpuks endale nagu mantrat “minu armastusest piisab”. Ja jäin paugupealt magama.

Peab ju piisama. Ühel või teisel moel.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s