Minu esimesed

MrsB kirjutas minast kümme aastat tagasi ja Marta kirjutas esimestest kordadest. Mina kümme aastat tagasi ei oleks eales uskunud, et:

  1. mul on võimalus intervjueerida selliseid inimesi. Samas olin ma kümme aastat tagasi üsna kindel, et minust saab näitleja ja muud teed ei ole. Ilmselt oleks me kohtunud muid teid pidi ja teistel asjaoludel, aga teater ON minu saatusesse sisse kirjutatud.
  2. ma olen firmaomanik. Ma vastutan millegi nii suure eest oma naha ja karvadega. Ma ajan miljoneid pisiasja, piinliku täpsusega paberimajandust, palju suhtlemist, turundust ja reklaami… ja ma saan sellega hakkama.
  3. mul on lapsed. Mulle on küll kogu aeg lapsed meeldinud, ma olen neid ligi tõmmanud ja nendega läbi ning hakkama saanud, aga kümme aastat tagasi ma küll ei arvanud, et ma enda omad nii ruttu saan. Lisaks – et nad kukuvad välja nii võrratult. Et ma saan emadusega hakkama.
  4. ma elan Tallinnas. Mul on siiralt hea meel, et aastatepikkune bitchimine teemal “Tallinn pole ikka üldse minu linn” on läbi ja mul on siin kodu. Minu raba. Minu teed. Minu inimesed.
  5. ma olen asjalik. Ma olen tugev. Ma olen õnnelik. Kümme aastat tagasi tundus täiesti võimatu, et ma võiksin olla õnnelik. Kui keegi oleks kümme aastat tagasi öelnud, et ma olen lahutatud – kahe lapsega – kolme töökohaga – lõpetamata kõrgharidusega – vallaline ja ÕNNELIK, siis ma oleks ta lihtsalt perse saatnud. Mul on kodu: mitte ideaalne, aga mõnus koht, kuhu ma tahan tulla. KÕIK tööd, mida teen, meeldivad mulle – kuigi ma vahel ummikusse jooksen. Lapsed on võrratud. Suhted Allaniga on normaalsed ja ta on endiselt oma lastele parim isa. Lisaks on mul tunne, et ma teen õiget asja. Et see ongi kuidagi otsapidi see minu tee, milleni ma jõudma pidin. Nii et jah – kümme aastat tagasi poleks ma arvanud, et… aga on paganama hea, et nii on.
Advertisements

2 thoughts on “Minu esimesed

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s