Kohvikus ja loomaaias

Kratil on uus sõber, kes on juhtumisi Paavo poeg. Nädalavahetusel käidi kinos – plaan oli kõik koos, aga kuna mul neiu haige on, siis mina ühineda ei saanud ja Paavo sättis end ohates paavianidega teele. Kui ta tagasi jõudis, sadas muuhulgas uksest sisse üks erutunud kuueaastane:
“Emme, emme, emme, kassatead, onu viis meid HOTELLI!”

Pärast seda, kui ma olin põrandale naerukrampides surnud (siil, kes on vasakpoolsem, kui kõige vasakpoolseim kommunist) ja Paavole nõudliku pilgu heitnud, küsis ta, et kas ta peaks nüüd tšekki näitama ja loomulikult käisid nad kohvikus. Teed joomas.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s