Minu elu pähklikoore sees

phd101212s

Ma olen vist viis ööd magamata, ma isegi ei tea enam. Eile õhtul sain lõpuks “lõpp”versiooni valmis ja hommikul selle üleni punasena (komad! viide!) juhendajalt tagasi ja nüüd ma pean sellega VEEL tegelema ja ma tõesti ei taha enam.

Aga esmaspäeval saab kõik läbi.

Välja arvatud kaitsmine, muidugi.

Ühtlasi tunnen, et olen oma blogipäises mainitud supernaise auastme igati välja teeninud, et kogu selle sita keskel, mis alates märtsist on laotunud mu peale kui kevadine sõnnik, olen ma suutnud a) ellu jääda ja b) kirjutada referaadi formaadis teadustöö.

Advertisements

One thought on “Minu elu pähklikoore sees

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s