#1. Eelretsensioon

Proovin uuesti, kuna eelmine kord tabas mind selline ebaõnnetulv, et ma isegi ei hakka. Tabas ka täna kusjuures… käisin nimelt eile vaatamas seda pikkade juustega kiilakat meest, kes armastab nalja teha. Hommikul hakkasin minema rongi peale ja oleks jõudnud ilusti KUI mind poleks tabanud idee fix, et on vaja sularaha. Automaadi juures selgus, et mul ei ole kaarti. Firma kaart, teine automaat, raha käes ja näen rongi… aga see on teisel perroonil ja lahkub vilinaga.

Igatahes jõudsin ma vihastada oma karma peale kolmkümmend viis korda, et no nagu MIS MÕTTES aga kui ma olin pahuralt turtsudes bussi jõudnud ja wifi kätte saanud ja oma meilikasti avanud… siis ootas mind eelretsensioon ja kogu karma sai minult andeks. Ma olen MIDAGI elus hästi teinud.

#1. Eelretsensioon

bak

Kokkuvõttev hinnang.
Üliõpilase bakalaureusetöö vastab igati bakalaureusetööle esitatavatele nõuetele ja väärib eduka kaitsmise korral kõrget positiivset hinnet.

Advertisements

One thought on “#1. Eelretsensioon

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s