Tee tööd ja näe vaeva

Minu väikeses peakeses on asjad lihtsad: kui sa teed tööd, siis sa saad selle eest raha ja noh, raha eest ei saa õnne osta, küll aga saab osta asju… ja nii edasi. Minul on näiteks juba mõned aastad õnnest puudu uued prillid ja hambaarst ja juhiload ja mõned paarid jalanõud ja jalgratas ja… Küll aga on mul tunne, et mida ROHKEM tööd ma teen, seda vähem raha mul on, sest alati kukub mingi pask kaela. Pardon my french.

Viimati varastati mul ära rahakott. Vargale muidugi palju õnne, sest esiteks on mu käekott teisel ringil, minu poolt ära ruunatud ja narmendab igast otsast ja sama võib öelda ka endise rahakoti kohta, seega ma ei tea mida ta sealt leida lootis, aga sai ta maksimaalselt euro sentidest kokkuloetavat sularaha. Minule aga tähendas see seda, et ma olin Tallinnas, ilma ühegi isikut tõendava dokumendi ja pangakaardita ja pidin kuidagi saama järgmise päeva hommikuks matustele, lisaks nende kõrvalt panema kinni kõik kaardid ja sertifikaadid ja hakkama uusi dokumente taotlema.

Ma isegi ei hakka kirjeldama, kui kuradi kurnav ja tüütu see protsess on.

Kõige rohkem kahju on mul aga ikkagi sellest, et uut pangakaarti tellides ei saanud ma enam valida pildikaarti oma pildiga. Nii ei olegi mul enam mind juba 7 aastat saatnud Krae pildiga kaarti. Ja vot selle pihta olen ma tige, kurb ja õnnetu.

krae

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s