Kuidas meil tööd tehakse

Tikker juba näitas, aga küll küllale ja nii edasi

2014-07-09-11.46.04

Mulle meeldib mu töö. See on raske, eeldab muuhulgas ka raskuste tõstmist, nagu pildilt näha aga kõige suurem võlu on ikkagi nendes inimestes, keda ma näen ja kellega igapäevaselt koos olen. Tänu uute poodide avamisele sain mina endale pesa lattu ja seega ka võimaluse koos töökaaslasega aega veeta, keda seni ei näinud mitte kunagi, sest noh – kui mina olin tööl, siis tema oli vaba. Nüüd aga olen ma iga päev tööl ja meil aegajalt kammib ära.

Ja see, et Tikker nüüd meil töötab on nii äge :) Mõnikord tõesti lähevad asjad õiget rada pidi.

Tööelust veel: saabus meile riiulitäis uusi supertoite, sealhulgas ka kiimas kitse kanep. Kodulehel on seda küll natuke teisiti tõlgitud, aga no veenduge ise:

hornygoat

… ja teise sellelaadseid tooteid terve riiulitäis, afrodisiaakumid ees ja taga. Töökaaslane, uudishimulik inimene nagu ta on, veetis pool päeva uute toodete kohta infot hankides. Mingil hetkel hõikasin talle, et kuuuule…. tead! Mul käis täna päkapikk!
“Ahsoo?”
“Nojah, ärkan mina hommikul ja kommid on sussi sees!”

Töökaaslane näppis taimepulbreid edasi. Kahe minuti pärast tuleb ja sosistab: “Kuule… ma ei pannud enne tähele, mida see päkapikk tõi – komme või kumme?”

Nentisin, et kiimas kitse kanep mõjub ilmselt ka läbi kinnise paki.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s