Loomulikult olen kõige ilusam

Ma saan aru, et ma olen blogijate seltsist juba nii maha kantud, et minust ei räägita isegi Perekoolis… aga kuna meigiga vs meigita teema on mulle alati südamelähedane olnud, siis Briti

üleskutsele vastan siiski.

10922509_10205181360672189_1157738954903125758_n

Millegipärast hakkab mul selle pildiga seoses kummitama luuletus, mida Apollos raamatuid lehitsedes lugesin, natuke turtsatasin ja siis selle pähe õppisin, et Paavole tsiteerida. Kui ma aga, telefon peos, Apollost välja jalutasin, siis komistas mulle otsa Varro Vooglaid ja ütles “Tere!” ning teate, see ajas juhtme nii kokku, et luuletus oli peast pühitud. Internet natuke aitas, aga ilmselt on siin mõned vead sees. Äkki Leelo Tungal andestab mulle?

juba lehed puudelt katkus
sügisene tuuleiil
aknalaual haljas kaktus
mida õuest vaatab siil
mõtleb: talv see kestab kaua
lumi viib mind unne ent
kõlgub üle aknalaua
võimas siili monument

Advertisements

2 thoughts on “Loomulikult olen kõige ilusam

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s