Väikesed eneseületused

Rääkisin täna hommikul Alexiga Amsterdamist ja ütlesin talle, et tead – sa ilmselt hakkad naerma, aga ma sain täna millegagi hakkama. Ma valmistusin selleks mitu nädalat, see oli kohutavalt hirmus, aga ma sain hakkama. Ja sina ilmselt teed seda iga päev…

“Mida siis?” uudishimutses Alex, ilmselt pidades silmas mingit seksuaalset kink-i.

“Viisin lapse rattaga lasteaeda.”

ratatas

45 minutit koduuksest lasteaeda, marsuut väikese ringiga aga võimalikult vaikseid ja ohutuid tänavaid pidi. Eile õhtul testsõitsime teekonna läbi. Reti ise oli äääääärmiselt rahul, hommikul sai vupsti! voodist välja ja oli rattaga igati nõus… kuni selle hetkeni, kui kindad pidi kätte panema. Siis leidis ta, et läheks ikka pigem autoga. Mina olin varmalt nõus, sest aega hakkas väheks jääma ja minu pisikesed nõtked jalad värisesid alla, rääkimata nõrgavõitu õlgadest, mis olid niigi vaimse pinge all murdumas… aga kuri onu Paavo pani veto peale, teatas et autos peab KA kindad kätte panema ja üleüldse kui plaani on midagi võetud, siis tuleb sellega ka lõpuni minna. Nii me siis noruspäi õue lonkisime ja väravast välja ukerdasime AGA

… edasi oli teekond puhas lust ja lillepidu. Rattaga minnes ma:
– ei kaota minutitki aega, sama aja võtab nii autoga kui ühistranspordiga tulek;
– mul on 45 minutit segamatut kvaliteetaega Retiga jutustamiseks;
– tasuta trenn;
– päike! Lilled! Linnud! Kevad!

Ratas ISE – kokku pandud kahest tasuta saadud rattast, tooli ostsin osta.ee-st (ja pärast sain teada, et sõbrannal oleks samasugune ära anda olnud). Maailma kõige ilusama, mugavama ja hingavama rattajaki sain Humanast. Säh sulle OOTD-d ja pisikesi kalleid butiigikesi.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s