Sõbralik taksojuht ja teisi oksüümorone

Ikka päevad läevad on nüüd mantra, mis kestab vähemasti kaks nädalat. Võibolla ka suve lõpuni.

Eile näiteks tulin tööle kella kaheksaks, tegin ära hunniku tööd meeletu intensiivsusega, siis tegin natuke tööd KOOS kahe lapsega, siis võtsin need eelmainitud lapsed ja jalutasime Nõmmele turule. Peamine eesmärk oli osta lahtist piima. Ma ise tarbin piima nii vähe, et see tervislikkuse aspekt pole üldse oluline. Küll aga olen ma plastikupede, st üritan võimalusel selle tekitamist vältida ja selles mõttes oli Nõmme turg ideaalne koht. Sai piima putkast oma pudelisse ja paar kilepakki jäi jälle kasutamata.

Noh, nüüd on piimapäevad. Ehk siis neljal päeval nädalas hommikul kella 9-10 vahel saab, mis minu jaoks üsnagi võrdub sellega, et ma pean pudeliga ilmuma kaduneljapäeva kesköösel kolme tee risti, kaasas kukeverega pühitsetud teatud diameetriga klaasanum, millel on BPA vabast plastikust kaas. Ehk siis not can do.

Vähemalt said paavianid end purskkaevu ääres hulluks möllata kuni ma hankisin munad ja liha. Siis võtsime lasteaiast kolmanda lapse ja ma ei tea mis idee ajel läksin ma nendega Männi parki. Männi. Parki. Kolme VÄGA erinevas eas lapsega. Mul oli õhtu lõpuks tunne, et mulle on kasvanud kolmas silm.

Kodus ma enam ei jõudnud, andsin lastele multika kätte ja tegin süüa. Õhtusöök oli kell pool kümme ja pärast seda ma juba kustusin.

Hommikul äratus taas kord kell vara, et jõuda ENNE kaheksat tööle. Kakerdan mina veel Paavoga juttu ajada värava ees ja näen, et läheb buss. Minu buss ja samal hetkel süttib minu jaoks fooris punane tuli. No ega’s midagi, tammun kannatamatult ühelt jalalt teisele kui, saate aru, TAKSOJUHT, kellel oli roheline tuli JÄI SEISMA ja viipas mulle ja veel ühele noormehele, et jookske ometi. Jooksime ja jõudsime. Aitäh!

Advertisements

5 thoughts on “Sõbralik taksojuht ja teisi oksüümorone

 1. Kati ütles:

  Ooo…kas Nõmme turult saab lahtist piima? Ja oma pudelisse? Ma olen seni neid plastikust toorpiimapudeleid kuidagi mujal ära kasutanud, aga kui on võimalik saada toorpiima ja veel lahtiselt…! Kas seal on mõni konkreetne putka, mida ma ründama peaks minema ning kas sa oskad äkki öelda, kas nad töötavad turul terve päeva?

  • Liis ütles:

   Turuhoones sees on talupiimalett, kuhu toob piima Kurtna piim. Aga nagu ma nüüd ütlesin, siis enam ei saa suvaliselt ajal minna vaid on piimaajad, st mingite päevade hommikul 9-10 nad müüvad liitriga ja siis sealt edasi pakendavad piima ise ära 2l pudelitesse. Uuri!

   • duhh ütles:

    Ämöh? Ma olen kogu aeg sealt tagumisest putkareast piima ostnud, mitte turuhoonest seest. Kas seal ka nüüd kella järgi see?

   • Kati ütles:

    Tänud! Järgmine kord turule satun siis uurin sealt, mis päevadel ja kellaaegadel oma purgikesega tulla võiks.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s