Enne uue logistikakeskuse avamist

Kuidas seletada, mis asi on süsta tüür inimesele, kes pole elus vist näinud ühtegi selles mõõdus veesõidukit ja ei saa eriti hästi aru eesti keelest? No igatahes on mul nüüd “vigastus vasakul käel nüri metallesemega” hetkel, kui on vaja kirjutada kaks artiklit ja koristada ära kogu korter. Mis iseenesest ei oleks probleem, kui me ei oleks ärganud hea feng shuiga (laest tilkuv vesi) korteris ja avastanud, et boiler on katki. Uue boileri ülespanek aga võtab mõneks ajaks ära vee ja kohati ka elektri, lisaks on mul selle segaduse sees lõbustada kaks last, kellest üks tahab kohe süüa ja mul lihtsalt ei ole ruumi pannkooke teha, sest köögilaud on täis torusid ja juhtmeid.

Oiappi.

Aga noh, muinastulesid merelt vaadata oli ikka hoopis teine tera ja kratikesed said ka esimesed süstasõidud. Vanemlik error ja dilemma oli suur – mõlemal esimene kord, mõlemad tahtsid minu paati saada. Ütlesin rangelt, et paraku SEEKORD tuleksid võõrad noormehed (Paavo ja veel üks tuttav) nende päästmisega oluliselt paremini toime, kui mina kes ma isegi ümbermineku korral päästmist vajaks. Viginast sai peagi “niii lahe!” ja uuel aastal lähme uuesti.

Ah jaa, üks halb uudis oli tänases päevas veel – Oliver Sacks on surnud. Aga temast ma tahan pikemalt kirjutada.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s