ainus mis jääb on beat

Pärast mu viimast sissekannet on kuidagi nii raske tulla ja hakata rääkima trviaalsetest asjadest. Et külm on ja ma kütan ja me tegime kastaniloomi…

Sõber oskas ära minna nii, et ta tõmbas otsas kokku ja sidus oma elule ilusa siidise slehvi peale. Ainus, mis minu jaoks ütlemata jäi, olidki need tänusõnad ja kuigi ma olen neid nüüd nutnud ja sosistanud, kirjutanud ja õhku karjunud hoiavad need mind ikka veel natuke kinni. Nagu oleks ütlemata jäänud. Nagu ma ise tahaks neist veel kümne küünega kinni hoida ja mitte minna lasta.

Kõige raskem on minu jaoks see kuristik sõnade “inimene on surnud” ja “inimest enam ei ole” vahel. Surnud, jah, saan aru. Fakt, õnnetus, juhtub, keegi ei olnud süüdi, elame edasi, koos saame hakkama. Aga et teda enam EI OLE, päriselt ei ole ja mitte kunagi enam ei ole… sellega on mul raske toime tulla.

Ja selle nädalavahetuse ees on mul hirm, et ma lähen sinna peaaegu kohale ja siis ütlen lihtsalt: “Ei taha.” ja kõnnin minema, sest ma ei taha seda uskuda ja ma ei taha seda teha ja ma ei taha sellega toime tulla. Miks ma pean?

Advertisements

2 thoughts on “ainus mis jääb on beat

  1. flameblood ütles:

    Eh, kui vaid saaks olnut muuta oma tahtmist mööda :) Keegi meist ei taha sellise maiguga üritusel olla, aga no missa ära teed. Ja piltide peal ning meie endi sees on ta ju ikka olemas ja sealt ei saa teda keegi ära võtta.

    Mul on ka kange tahtmine talle öelda, et “kuule, ära nüüd pulli, inimesed lähvad maru kurvaks sedasi”… Aga ta, kurivaim, ignob ju :(

    Homne päev tuleb küll vastikult raske, aga laupäeval on aeg neid ilusaid hetki meenutada, mida oli ometigi ju nii palju :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s