Kuidas gruupi õnnelikuks sai

Mul ei ole just palju unistusi. Üldiselt on elu õpetanud, et niikuinii ma ei saa mida ma tahan ja seega pole mõtet unistada ka. Viimased paar kuud olen siiski reisisihtkohti vaaginud ja kui täna teatas Cherry, et on võimalik saada soodsaid lennupileteid Montreali, siis ma natuke aega viiksusin rõõmust…

… siis avastasin taas, et raha niikuinii ei ole egatule ja see ei oleks üldse mõistlik valik.

… siis vaatasin airbnb-s hosteleid.

… siis guugeldasin, kui lähedal on Montrealile Philadelphia, kus elab mu sõbranna Saksamaa-ajast, kellel on Retiga sama vana poeg.

… siis mõtlesin, et ei – kogu perega ei vea niikuinii välja ja läheks üksi.

… aga mis ma seal siis teen?

Ja siis korraga pahvatas, et mul on ju Montrealis terve bänd, kelle gruupi ma üks suvi olin.

Tegu on ilmselt ühe mu elu kõige veidrama nädalaga, kui me Zavoodis bändiga tuttavaks saime, edasi nende hotelli läksime ja ma siis järgmisel päeval Eesti teise otsa hääletasin, et kontserdile minna. Piletit mul ei olnud, raha ka mitte – bändiliikmed smugeldasid mu sisse ja edasi trippisin nendega Tallinnasse, kust bussi peale sain. Pärast seda on nad käinud vist kaks korda Eestis, mõlemal korral olen selle kontserdipileti raha kuskilt kokku ajanud. Igatahes võtsin Sebastieniga ühendust mõeldes ääri – veeri uurida, et äkki oleks mul Montrealis ööbimiskoht olemas

… ja siis küsib tema “Ah, sa juba kuulsid, et me tuleme Eestisse?”

Nii et Kanada jääb ilmselt ära, aga Montreal Guitar Trio konsterdile lähen küll. Poisid teevad head asja.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s