Hallala

Tikker blogis oma selle kuu väljaminekutest. Mina tegin ka suuri väljaminekuid, ostsin endale kolm paari sokke. Mida vähem raha mul on, seda enam kinnistub harjumus mitte enda peale kulutada. Ehk siis ma saan aru küll, et kolm paari sokke ei ole enam normaalne kogus ja võiks elada nii, et igal õhtul ei nühi käsitsi oma sokke puhtaks… aga ikka ei tõuse käsi tegema seda üüratut väljaminekut. Samas lapsele kallis Lego – miks mitte, ikkagi investeering tulevikku. Ise elan edasi ilma saabaste, ilma prillide, ilma käekoti, ilma… Aga vähemalt on mul nüüd sokid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s